O nama

Optika Dervišević je obiteljsko optičarski obrt dugogodišnjeg obiteljskog poslovanja kojaviše od 40 godina jamči klijentima najviši standard u izradi svih vrsta naočala i kontaktnih leća.

Osnivač Velaga Dervišević je prvi opticar u Bihaću koji je izučio zanat u Zagrebu, tehničar za očnu optiku skola Ruđera Boškovića i prenio svoje znanje na sinove: Jasmina koji jezavršio istoimenu školu u Zagrebu te odmah po završetku skolovanja počinje s radom u struci, te sina Admira budućeg doktora Oftalmologije.

Optika Derviševic je smjestena  u samom cenru grada.

Četrdesetogodišnje iskustvo, stručnost optike Dervišević Vam nudi:

  •  Širok asortiman dioptrijskih okvira i sunčanih naočala
  •  Kontrolu vida
  •  Lječnički pregled
  •  Stručnu pomoć pri odabiru korekcijskih i kontaktnih  leća za djecu i odrasle
  •  Kvalitetnu izradu i servis Vaših naočala
  •  Slušne aparate

Optika Dervišević svakodnevno pruža profesionalne i stručne usluge. Bavi se prodajom, izradom dipotrijskih naočala, prodajom sunčanih naočala kao i kontaktnih leća te slušnih aparata. Svi proizvodi se izradjuju individualno  svakom klijentu .Potvrda tradicije i kvalitete očituje se u saradnji sa doktorom dr.Mario Kerstner koji je u suradnji više od 20 godina, te doktorima iz klinike Svjetlost.

Optika Dervišević je prilagodjena potrebama i željama kupaca koja se trudi ponuditi vrhunski proizvod i visoku kvalitetu uz vrlo konkurentne cijene.

Radujemo se Vašem dolasku!!!

E-mail: apartmaniubihacu@gmail.com     Telefon: +387 61 913 666